Over Anja Kruska

Ik geloof dat elke ondernemende vrouw de Power heeft om de business en het leven van haar dromen te creëren!’

Mijn droom is dat meer vrouwen hun succesvolle ondernemerschap laten zien en zo een voorbeeld geven aan de komende generaties ondernemende vrouwen.
Mensen hebben mij altijd al geïnteresseerd en gefascineerd. Mijn gave om mensen te motiveren, hun vertrouwen te winnen, hun dromen te inspireren, hun ideeën en wensen te herkennen, hebben mij al vroeg de kant van coaching en training op gestuurd.
In mijn werk zie ik het als bijzondere uitdaging om jou te helpen ontdekken waar jij met je bedrijf naar toe wilt, èn wat de meest praktische weg is om dat te bereiken.
Jouw persoonlijke situatie is voor mij altijd het uitgangspunt. Samen ontdekken we unieke creatieve kansen voor jouw bedrijf. Ik ben pas gelukkig als ik jou kan inspireren om die keuzes te maken waar jij je het best bij voelt. De besluiten die jij op die manier neemt, zorgen ervoor dat de groei van jouw bedrijf in de versnelling komt.
Ze plantte het zaadje…

Toen ik net startte als zelfstandig tekstschrijver en communicatieadviseur twijfelde ik over mijn kunnen en hoe sterk ik als starter zou overkomen bij potentiële klanten. Anja keek me verbaasd aan en zei ‘Je werkt toch al 15 jaar in dat vak, nah? Je bent al lang een professional!’.
Daarmee plantte zij het zaadje voor een zelf zekerdere opstelling ten opzichte van klanten en concullega’s: als vakvrouw die weet waarover zij praat! MARIANNE KOOTSTRA //  Tekst & co

Mijn werkwijze is professioneel, onconventioneel denken, met een goede dosis humor en ALTIJD positief. Ik ben er van overtuigd dat jij jouw droom kunt waarmaken als je dat ècht wilt. Ongeacht je opleiding, nationaliteit of vakgebied. Het fundament ligt in je eigen motivatie, talenten en vaardigheden. Je zult niet de eerste zijn die na ons gesprek verbaasd is dat je andere of meer dromen en talenten blijkt te hebben dan je altijd dacht!

Van broccoli en luxe lingerie naar ondersteunen van enthousiaste ondernemers…

Ooit begon ik mijn carrière in Duitsland in de tuinbouw, maar al snel richtte ik mijn aandacht op het laten opbloeien van talenten van mensen. In 1989 coachte ik voor het eerst een groep vrouwelijke ondernemers om hun eigen tuinbouwbedrijf te verbeteren.
Ik heb in zeven verschillende landen gewoond en gewerkt, in Europa en daarbuiten. In Botswana heb ik een trainingscentrum voor jonge tuinbouwers opgezet/opgebouwd. In Swaziland was ik manager van een lingeriezaak en in Nederland manager van een Marketingafdeling bij een groothandel in levensmiddelen.
Sinds 1997 woon en werk ik in Arnhem. In 2007 startte ik mijn bedrijf ‘Nedwerk op weg naar baan of eigen bedrijf’. Daarnaast heb ik drie jaar lang mijn ondernemerservaring uitgebreid als mede-eigenaar van een thuiszorgorganisatie speciaal voor mensen in hun eigen taal en cultuur.
In 2013 is Nedwerk doorgegroeid en omgezet naar Professional Power Business Coaching. Ik heb met ondernemers in meer dan 20 sectoren gewerkt, waaronder detailhandel, IT, horeca, coaching & training, bouw, garages, maar bijvoorbeeld ook visproductie op de Kaapverdische Eilanden.
Ik help je om je PURPOSE * PROCESS * POWER = PROFIT * PLEASURE te boosten

Reacties zijn gesloten.