Ga je voor 100% voor je bedrijf?


WHOW! Mijn buurvrouw komt helemaal uit Sneek!

Het is 19:45 uur, voorstelrondje bij een cursus in Arnhem (ja, een goede coach leert ook voortdurend wat nieuws). ’s Avonds na je werk nog 2 uur rijden en de zelfde avond weer terug. Mijn bewondering voor deze ondernemer uit Sneek floept er spontaan uit.

Dat zet mij meteen aan het denken over hoeveel een echte ondernemer er voor over heeft om zijn bedrijf succesvol te maken. Hoe ver ga jij om je onderneming nog beter te maken? Wat houdt je tegen om in jezelf te investeren? Hoe vaak zeggen we niet: ik heb momenteel het geld niet (het is toch crisis!), het is te duur, ik heb het zo druk, ik zou wel willen maar ik heb geen tijd.

Mijn buurvrouw uit Sneek heeft besloten dat zij haar bedrijf nog beter wil maken en gaat er de volle 100% voor. Zij is kennelijk niet bang voor de kosten of de tijd die ze er in moet steken. Het blijft niet bij deze ene avond, nee, de cursus duurt nog twee maanden! Alleen ijs en sneeuw en een falende NS zegt ze kan haar tegenhouden…
Jij denkt vast wel eens na over wat jij zou willen doen om verder te komen met je bedrijf.

Kom nu in actie.

Heb je daarbij een steuntje in de rug nodig?
Ik kan je daarbij helpen, met een gratis strategie gesprek.

Ga ook voor 100% voor jouw bedrijf!

Reacties zijn gesloten.