Ik heb het nog nooit gedaan,
dus ik denk
dat IK het wel KAN!

Ga je zelfvertrouwen (her)-ontdekken, je innerlijk kompas volgen omdat je het wel kan!

Doe wat je nog nooit (of lang niet meer) hebt gedaan in het 3 daagse najaars outdoor-avontuur: je zult weer sterker in je schoenen staan doordat je een immense verbondenheid voelt met je geweldige intuïtie. Je wordt een unieke ervaring rijker.

Tijdens het najaarsavontuur in de natuur ‘Dus ik denk dat ik het wel kan!’ helpen ervaringsdeskundigen Inge van Bolhuis en Anja Kruska jou de verborgen mooie kant in jezelf naar boven te halen.

Vip-dag met Anja Kruska - Professional Power

Hallo ondernemende vrouw,


EIGENLIJK wil je stralen door de dingen te doen die nu onder een laag stof liggen.

Juist door wat je alles actief in je werk en aan de thuisfront neerzet zou je toch HappydePeppie en zelfverzekerd door het leven moeten gaan, denk je dan.

Waarom lukt het dan niet? Wat houdt je tegen?


Je bent gelukkig wanneer voelen, denken en handelen met elkaar in overeenstemming zijn, aansluiten op elkaar. Anders zegt je innerlijke stemmetje: er klopt iets niet!

Wil je het gevoel wakker schudden ‘DUS IK KAN HET WEL!’, de verbondenheid met jezelf ervaren, obstakels overwinnen, van rust genieten en met andere vrouwen een klein avontuur beleven?

Pippi Langkous is je voorgegaan: als je terugblikt naar je kindertijd heb je het minstens al een keer gedaan: een avontuur met lef doorstaan.


Maar Inge en Anja, waarom geven jullie de
‘Dus ik denk dat ik het wel kan!’ training in de natuur?

Wist je dat al 15 minuten in de natuur wandelen je stresshormoon Cortisol met 16% vermindert, volgens onderzoeker Y. Miyazaki?


Het resultaat: veel minder stress en meer ruimte in je hoofd. Je kan makkelijker richting kiezen en plannen maken. Herkenbaar?

Uit ervaring weten wij dat ...

 1. je niet wordt af geleid door je werk, thuis of andere dingen; 
 2. ontspanning en focus zorgt voor een hogere impact
 3. je door ruimte om je heen sneller inzichten beleeft;
 4. je de rust in jezelf aanwakkert;
 5. door verbinding met jezelf en met anderen in de groep kom je verder.

Wie zijn wij?

Inge en Anja hebben elkaar gevonden in hun ervaringsgerichte hands-on manier van werken: professioneel, oplossingsgericht, analytisch, betrokken met humor en liefdevol confronterend.

We willen onze mindset-versterkende outdoor-ervaringen die we over vele jaren hebben opgebouwd graag met je delen. Zodat ook jij met veel zelfvertrouwen je innerlijke kompas volgt.

Inge van Bolhuis, P&O adviseur en coach (NLP) met ruime ervaring in organisatie- en personeelsontwikkeling in tal van reorganisatieprocessen.
Met haar bedrijf Loopbaanlink heeft zij een divers netwerk van specialisten voor coachings- en trainingtrajecten. Inge geeft workshops in de natuur en gaat graag op outdoor–vakanties.

“Elke keer als ik tijdens een van mijn Zweedse of Noorse vakanties wakker word tussen de bosbes-struiken, aan de prachtigste meren en in de meest intense stilte en rust, denk ik: deze intense ervaring wil ik met veel meer mensen delen.”

Anja Kruska, Business Coach, trainer en NLP Master Practioner.
Met haar derde bedrijf Professional Power helpt zij ondernemende ambitieuze vrouwen de ‘Heartbeat van hun leiderschap’ te ontdekken. Zij maakt daarbij veel gebruik van de natuur: ‘The landscape is my Flipchart’.

Ik zat tijdens mijn laatste kajak expeditie in Glacierbay Alaska behoorlijk vast in een mindf@ck. Een vertical uit het water springende walvis verraste me en bracht een mega-groot geluksgevoel - WOW. Dat doorbrak mijn vastzittende denkpatroon, ineens zie je het leven vanuit een nieuw perspectief.”


Inge en Anja reizen veel in de natuur en laten zich door haar inspireren, uitdagen en in verbinding met zich zelf komen. Dit zijn de momenten die hen sterk maken en die zij elke keer mee terug nemen naar hun dagelijks leven.

Met onze best practices:

 • Ontdek je hoe je sterker in je schoenen staat door jouw waarden in work,
  health, love en fun helder te hebben.
 • Beleef je de immense verbondenheid tussen je hoofd en je intuïtie door in de
  natuur in beweging te zijn.
 • Ervaar je het avontuur, haal je je kracht uit jezelf en geniet je van alles
  waartoe jij in staat bent.
 • Bedenk je oplossingen voor datgene wat je wel kunt beïnvloeden.

Voor iedere vrouw die:

 •  wil blijven leren en ontwikkelen en nooit uitgeleerd is;
 •  openstaat voor avontuur en grenzen wil verleggen; 
 •  zichzelf een kadootje in het najaar gunt;
 •  nieuwsgierig is naar wat de natuur en het outdoorleven te bieden heeft in
       het kader van ondernemen en persoonlijke ontwikkeling;
 •  het aankan om wild te kamperen en een tent te delen;
 •  en fysiek in staat is om op een matje te slapen en met een klein rugzakje te
       wandelen;
 •  in het bezit is van een zwemdiploma.

Wordt je nu ineens teruggehouden door twijfel?
NIET DOEN, VOORKOM dat je HERSENEN je nu al stoppen en
GA DIRECT OVER IN DE ACTIE-MODUS door JE EERST te INFORMEREN en dan pas een besluit te nemen…
Dus HIER DOORGAAN!!!

NU ANJA BELLEN: 06-19 04 52 52
of mail:
anja@professionalpower.nl

NU INGE BELLEN: 06-12 68 66 20
of mail:
inge@loopbaanlink.nl

Ga mee op OUTDOOR-AVONTUUR en DURF DIRECT dingen te doen die je nog niet eerder hebt gedaan en ervaar dat je ze inderdaad wel kan! Zodat je weer veerkrachtiger en ondernemender door de week gaat. 

Hoe gaan we op avontuur?

Het najaars outdoor-avontuur wordt op een inspirerende locatie in het Oosten van het land gegeven. Wij gaan met maximaal 8 vrouwen op avontuur. Slapen in tenten onder de sterrenhemel in “the middle of nowhere”. Bereiden het eten op een eigen houtvuurtje. En genieten van kampvuur met mooie verhalen. Worden ’s ochtends wakker omgeven door vogels en herten. 

Vrijdag - Verkennen en verdiepen

Aankomst bij onze basiskamp. Je maakt kennis met de andere deelnemers. Voorbereiding voor de nacht is met zijn allen opbouwen en inrichten van de tenten. Daarna onderzoeken we de omgeving, maken kennis met de natuur om ons heen. 
We beginnen met het verkennen van je innerlijke landschap. We brengen in kaart wat je motiveert, waarden en wat je energie geeft. 
Tegen avond genieten we van een mooie maaltijd en starten het kampvuur met ….

Zaterdag - Vrijheid en plezier

We beginnen met ontbijt en genieten van wat er om ons heen in het bos gebeurt. Deze dag bestaat uit verrassende activiteiten waar we letterlijk in beweging van de vrijheid genieten. Na de lunch is er ruimte en rust voor jezelf. Daarna tijd voor reflectie over wat je waarden en kwaliteiten zijn, en wat je tegen houdt. Tegen de avond samen koken rond het kampvuur ….

Zondag - Verheldering: Dus ik kan het wel!

Vandaag maken we de vertaalslag van de afgelopen dagen: wat wordt je innerlijke kompas. Na het ontbijt gaan we op water-avontuur met kajaks. Ergens onderweg wordt geluncht. In de middag is het inpakken en afscheid van elkaar nemen.


Waar, wanneer & hoeveel

Zin om ‘Dus ik denk dat ik het wel kan!’ in jezelf los te halen in een ontspannen driedaagse waarbij rust, ruimte, humor en je eigen kompas centraal staan?

Het vindt plaats in het Oosten van Nederland op 29, 30 september & 1 oktober 2017.
Het begint vrijdagmiddag 14.00 uur en eindigt op zondag 16.00 uur. 

We zijn met een kleine groep van maar 8 vrouwen onderweg, zodat er voor iedereen voldoende tijd en aandacht is.

De investering bedraagt € 427,- ex BTW (€ 516,67,- incl BTW). Dat is inclusief koffie, thee, ontbijt, lunch en avondeten.

Na je aanmelding ontvang je per email een factuur van ons. Zodra wij het bedrag hebben ontvangen bevestigen wij je de aanmelding. Je ontvangt dan van ons verdere informatie over de locatie en de training. 

Heb je nog vragen, graag horen wij die?

Wij staan voor je klaar om je verder te helpen.

Bel Inge 06-12 68 66 20 of mail naar inge@loopbaanlink.nl

Of bel Anja 06-19 04 52 52 of mail haar anja@professionalpower.nl

FAQ, om goed voorbereid te zijn vindt je
hieronder nog meer informatie.

1. Wat gebeurt er bij slecht weer?

Als de weersvoorspelling dusdanig slecht is, met bijvoorbeeld 3 harde dagen regen, wordt de training gecanceld. Je ontvang dan het bedrag volledig terug.

2. Ik kan niet op een matje op de grond slapen, maar wil heel graag op
     avontuur met jullie!

Neem dan snel contact met ons op zodat wij samen een oplossing regelen. Bel Inge 06-12 68 66 20 of mail naar of Anja 06-19 04 52 52 of mail haar anja@professionalpower.nl.

3. Wat moet ik voor kleren of overige spullen meebrengen?

Regenjas en broek, waterdichte schoenen of laarzen, dikke sokken, warme kleren, thermoskan.

4. Moet ik mijn eigen slaapzaak en matje meebrengen?

Wij raden aan dat je je eigen slaapzaak mee brengt. Heb je geen, geef dat aan ons door en we helpen je graag hiermee verder.
Wij verzorgen de slaapmatten, jij hoeft er geen mee te brengen.

5. Ik heb geen bedrijf moet ik dan € 427,- of € 516,67 betalen?

We willen je vragen om ons hierover snel te bellen of te mailen. Zoals eerder gezegd wij werken heel oplossingsgericht.